2016 04 21
911 Carrera GTS
Kamakura Inamuragasaki neighborhood
From cold about two
weeks nearly have passed.
It is finally it became a health recovery condition.
Until Zushi Inter in the next to next to
via third Keihin Kohoku IC~ Metropolitan Wangan,
Although this day is Kamakura in starting
in about noon of 12 was aimed at coral reef head office,
Why shop before a large matrix waiting state in a large congestion.
The back of the parking lot is also free in the full car was none.
Kamakura in wrapping
Store Inamuragasaki has come out of the
hot spring and the signboard
To shoreline restaurants MAIN san!
It was noon of curry lunch in the order the black hashed rice.
Next door is a hot spring facilities of the same management
It seems to enter Izumi fee one adult 1400 yen course.
911 Carrera GTS
has exceeded the mileage 38,000 km.
More and more what is memory on the accelerator
of depression condition of my wife,
What the completion of the synchronous tuning
calibration also changes response?
Habit and subtle tie the degree of shift timing
of the operation to be repeated every day.
What sensuous feeling,
Lag of gap condition and the
shift we have finally jammed.
Sound exhaust sound of the
EX muffler will be a little mind that too silent.
911 Carrera GTS
SIGMA dp2 Quattro
Small irregular body
Field of view
of the 30mm single-focus
F2,8 ISO 100 A - 1,7
Photo by Toshifumi Kako
2016 04 21
911 Carrera GTS
鎌倉稲村ガ崎界隈
風邪から約2週間近くが経過しました。
ようやくですが健康回復コンディションとなりました。
第三京浜港北IC〜首都高湾岸線経由の横横で逗子インターまで、
この日は昼の12時くらいに出発で鎌倉は珊瑚礁本店を目指しましたが、
何故か大混雑で店舗前は大行列ウェイティング状態。
裏の駐車場も満車で空きは無しでした。
折り返しで鎌倉市は
稲村ガ崎温泉と看板の出ている店舗
海岸線レストラン MAINさんへ!
黒いハヤシライスをオーダーで昼のカレーランチでした。
隣は同じ経営の温泉施設で
入泉料 大人 1人 1400円コースらしいです。
911 Carrera GTSは走行距離 38000キロを超えました。
だんだんと家内のアクセルの踏み込み具合をメモリーされたのか、
レスポンスも変化して同期同調キャリブレーションの完了でしょうか?
日々繰り返される運転の癖や変速タイミングの微妙な繋ぎ具合。
感覚的なフィーリングでしょうか、
隙間の具合やシフトのラグがようやく詰まって参りました。
EXマフラーのサウンド排気音がサイレント過ぎるのが少々気になります。
911 Carrera GTS
SIGMA dp2 Quattro
Small irregular body
Field of view
of the 30mm single-focus
F2,8 ISO 100 A − 1,7
Photo by Toshifumi Kako
0 件のコメント:
コメントを投稿